Svømning

Vi svømmer i Søndre Skoles svømmehal hver onsdag kl. 18.15 - 19.30 (uden for skoleferierne).

Fra 18.15 – 18.30 laver vi opvarmning inden vi hopper i vandet kl. 18.30. Opvarmningen er frivillig, men vi har det sjovt. Der er svømning for enhver lige fra lidt forsigtig badning, nogle sjove lege og til mere seriøs svømmetræning. Husk at alle kan være med, også selvom du ikke har svømmet før. Vi glæder os til at se dig. 

Du må gerne tage en voksen eller hjælper med i vandet, hvis det gør dig mere tryg, men vores venlige og dygtige trænere hjælper dig gerne.

De der har lyst, deltager i forskellige svømmestævner, og for enkelte kan det ende med en eller flere medaljer til forskellige mesterskaber.

Du kan melde dig ind ved at møde op, eller kontakte foreningen for yderligere oplysninger.

Kontaktperson: VHIF formand Arly Heide, 40 92 93 63

 

Svømning

Seneste resultater

Regionsstævne

29 medaljer til 6 Viborg svømmere ved regionsmesterskabet søndag

 

Søndag dystede VHIF (Viborg Handicap Idræts Forening) i regionens 4. og sidste stævne i denne sæson i handicapsvømning.

 

Ved søndagens svømmestævne i Vadum ved Aalborg var der deltagere fra henholdsvis IH Ålborg, Lavia Odder, Lavia Århus, Swim Team Neptun i Randers samt Viborg Handicap Idræts Forening. Der blev svømmet i alle svømningens discipliner: frisvømning, brystsvømning, butterfly, rygsvømning, medley samt holdkap. Der var løb for både begyndere og erfarne, og man kunne deltage i løb på 25 meter op til 200 meter.

 

Fra Viborg deltog: Nis Heide Pinnerup, Daniel Keller Laursen, Chantal Schade Kanstrup, Nikolaj Møller, Christian Sofus Nielsen og Andreas Maargard.De seks Viborg svømmere leverede super gode resultater og de var meget stolte af de mange medaljer, 29 medaljer heraf 21 guld medaljer.

 

DM 2011 se "Nyheder"

 

Der vil du kunne læse om

4 danske mesterskaber til Viborg-svømmer

- men her er også masser af hyggesvømning hver onsdag

 

.

Fra Viborg Kommunes arrangement for sportsmestre 2010.

Nis Pinnerup til det sidste stævne.

Herunder ser vi Nis til DM 2010, men det er præstationerne i 2009 der blev festet for ved sportsmester-arrangementet.

Læs nedenfor.

Nis Heide Pinnerup

DM 2010

Dobbelt danmarksmesterskab til viborgsvømmer

 

 

Ved det åbne danske mesterskab ”Danish Open” der i weekenden 13.-14. marts 2010 blev afholdt  i Esbjerg lykkedes det Nis Heide Pinnerup at genvinde mesterskabet i 100 m rygcrawl. Han satte personlig rekord i denne disciplin, som samtidig var europarekord på langbane!  Efter at have været henvist til andenpladsen i et år, var der desuden guld i 50 meter ryg, ligeledes  i personlig rekordtid.

Men der var mere ”metal”  i Nis Heide Pinnerup.  For første gang stillede han op i 200 meter medley, og efter at butterfly’en har været trænet intensivt de sidste måneder, både i  regi af Viborg Svømmeklub og i Viborg Handicap Idrætsforening, kunne han efter heatet række hænderne i vejret som en sikker sølvmedaljetager.

I  50 m butterfly blev han nummer 4 og hans anstrengelser rakte til en 6. plads i 50 meter bryst.

I det meget skrappe internationale felt, der i år talte flere nye nationer, bl. a. Malaysia, kunne præstationerne i rygcrawl og i medley belønnes med 3 sølvmedaljer.

De nævnte præstationer lover rigtig godt for VM der afholdes senere på året i Taiwan.

 

Regionsstævne på Søndre Skole.

"Søndag den 7. febr. blev der afholdt Regionsstævne i svømning. Viborg Handicap Idrætsforening havde fornøjelsen af at være værter for stævnet, der blev afviklet i svømmehallen på Søndre Skole.

Fra Viborg deltog tre svømmere, hvoraf de to var debutanter.

Men alle gjorde det rigtig godt. Fremhæves skal Thomas Mollerup der satte alle til vægs i sit heat i 25 m. fri og sluttede i "fantomtiden" 15,91 - der må være ny Viborg-rekord!

Christian Sofus Nielsen sluttede også først i sit heat i tiden 19,54 - en rigtig flot tid for en 13-årig!

"Veteranen" Nis Heide Pinnerup satte personlig rekord i både 50 og 100 m ryg  - sidstnævnte lover godt for det kommende DM i Esbjerg 12. til 14. marts, hvor han netop skal forsvare sit danmarksmesterskab i nævnte disciplin"

Viborg Handicap Idræts Forening - Babushøjen 10 - 8800 Viborg - Tlf: 4092 9363 - dsisodanmark@Opdater venligst din browser!gmail.com